Tompeti & Barátai

Kezdődjön a Tompeti-Show!  -
Interaktív vidám zenés gyerekműsor

Rock & Roll Csiga

2014. 08. 06.

Rock & Roll Csiga - Tompeti és Barátai 1. videóklipje

Operatőr, vágó: Kovács Kornél (www.artanimafilm.com)

Szöveg:

Sűrű port kavart, felszállt az égig. Nem is látta senki egész végig. Leelőzte a hangyát, az ürgét, a gyíkot. Maga után hosszú csíkot húzott

MIKOR átkelt a Csiga, a Csigabiga az úton. átkelt a Csiga, a Csigabiga az úton. átkelt a Csiga, a Csigabiga az úton. CSIGA, CSIGA, CSIGA az úton, az úton, az úton, az úton. Két szeme lobogott, kis szíve dobogott. Száguldott és szemembe szórta a homokot.

Kavics, fűszál, oszlop mindegy neki Ügyes manőverrel kikerüli. - Vigyázz fiam,- a jó öreg Csiga bá' szólt. De ő csak rohant tovább, nem kolbászolt. Most már szélvész autók között szlalomozik. A kocsisoron csak elmosolyodik. Szétnézett, egy lélek sem figyelte őt, Hát újra felhúzta a nyúlcipőt.

AZTÁN átkelt a Csiga, a Csigabiga az úton. átkelt a Csiga, a Csigabiga az úton. átkelt a Csiga, a Csigabiga az úton. CSIGA, CSIGA, CSIGA az úton, az úton, az úton, az úton. Két szeme lobogott, kis szíve dobogott. Száguldott és szemembe szórta a homokot.

Kíváncsiak vagytok rá, hogy hova siet?! Hallani elég furcsát - no de ilyet?! Azt mondta neki a személyi edzője, Hogy legfőbb kincse házán túl az egészsége.

ÉS MOST KÖVETKEZZEN A HÍRES CSIGA-TÁNC!!! Jobban mondva; Tesi óra Csiga módra!

Figyelem, elkészülni!

EGY, KÉT, EGY, KÉT, HÁ’ ÉS …

Szemet lóbál, lábat próbál, szívet formál, puszit dobál!

Szemet lóbál, lábat próbál, szívet formál, puszit dobál!

Na még egyszer elölről!

Szemet lóbál, lábat próbál, szívet formál!
Ez a kis házhordár!!!
CSIGABIGA

Vissza a Tompeti videólistához
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram